Woning Heens

Provincie: Antwerpen Gemeente: Brasschaat Jaar:2006-2007 De woning past zich schuin in op een onbebouwd perceel. Deze schuine ligging blijft bewust aanwezig, door de tussenwanden niet loodrecht op de scheimuren te plaatsen. Er wordt integendeel een houten volume loodrecht op de gevel geplaats, langs deze ‘kast’ lopen de trappen, ook de sanitaire voorzieningen en schachten zijn in deze zone opgenomen. Het materiaalgebruik blijft beperkt tot gevelsteen en gelijmde houtpanelen, bij de binnen afwerking wordt dezelfde houtsoort gebruikt voor de afwerkingen. De trapleuningen vormen samen met elke traptrede een geheel bestaande uit massieve stroken van geolied beukenhout. Gelijkaardige details worden gebruikt voor de borstweringen.

Postcode : /
Buitenbetimmering : /
Gemeente : /
Gelabeld hout : /
Functie :
Vloer : /
Aard van het project : Nieuwbouw
Parket : /
Ligging :
Trap : Beuken
Structuur : /
Binnenschrijnwerk : /
Buitenschrijnwerk : Gelijmde houtpanelen
Andere : /
string(35) "https://www.debeenhouwer-leonard.be" string(8) "https://"

De Beenhouwer+Léonard architecten i.s.m. arch. P.Goffin
P Goffin - Zand 39 | 2930 Braschaat

T. 03/651.96.66
F. 03/651.96.66
M.
E.
W. www.debeenhouwer-leonard.be