Uitbreiding met gelijmde gelameleerde balken in afrormosia

Een jaren ’50-woning met de voorkant op het zuiden gericht, kreeg een diepe uitbreiding tussen twee tuinmuren. Keuken, eetkamer en zitkamer krijgen zo weer zonlicht en liggen in de tuin. De achterbouw is verbonden met de bestaande woning door een beglaasde passage. Aan de zijden van de passage ontstaat zo een carport en een patio. De beglazing werd rechtstreeks op de 14 x 14 cm houten kolommen bevestigd. Gelamineerde afrormosia balken (30 cm hoog) vormen de platte dakstructuur. De ruimte tussen de liggers krijgt een verschillende afwerking naargelang deze binnen dan wel buiten toegepast zijn (carport/pergola/leefruimte).

Mmedewerker MJosé Van Hee: Sam De Vocht

schrijnwerker: ADW De Witte – Lokeren

Ingenieur: BAS Dirk Jaspaert – Leuven

Postcode : 9860
Buitenbetimmering : Afrormosia
Gemeente : Scheldewindeke
Gelabeld hout : /
Functie :
Vloer : /
Aard van het project : Nieuwbouw
Parket : Eik
Ligging :
Trap : Eik
Structuur : Afrormosia
Binnenschrijnwerk : MDF geschilderd / afrormosia
Buitenschrijnwerk : Afrormosia
Andere : /

Marie-José Van Hee architecten
Marie-José Van Hee architecten Niemegeerts - Taerwe Lieremanstraat 64 9000 Gent

09 216 26 90 09 216 26 99 sam@mjvanhee.be www.mjvanhee.be