Project RADELET-WALHIN

De woning Radelet-Walhin ligt in het dorpje Aux Houx op een hoekterrein aan een kruispunt. Het huis is op de tuin gericht door de grote vensters aan de achterzijde en dankzij de goede oriëntering baden de leefruimtes in natuurlijk licht.

De gemeentelijke overheid heeft de plaatsing van een gevelbekleding in behandeld ceder en een volume met een plat dak toegelaten. De houten gevelbekleding laat toe om het gelijkvloers van de verdieping te onderscheiden en het horizontale karakter van de woning te benadrukken. In continuïteit met de buitenbetimmering werd deze ook gebruikt voor het valse plafond van het overdekte terras en aan de ingang.

Op het gelijkvloers bevinden zich de leefruimtes (keuken, eetkamer, woonkamer), een open bureau, een open trap in hout en metaal, een vestiaire, een wc en een bergplaats. Op de verdieping bevinden zich de slaapkamers van de ouders en de 3 kinderen, een badkamer, een douchekamer, een dressing. De woning heeft ook kelders en een carport.

Het gelijkvloers wordt verwarmd met vloerverwarming en het sanitaire water wordt gedeeltelijk verwarmd door zonnepanelen die op het hellende dak geplaatst zijn. De dakstructuur bestaat uit zelfdragende panelen. De ramenkozijnen zijn in aluminium en de ramen op het zuiden bestaan uit vierseizoensglas.

Postcode : 4480
Buitenbetimmering : Ceder
Gemeente : Engis
Gelabeld hout : /
Functie :
Vloer : /
Aard van het project : Nieuwbouw
Parket : /
Ligging :
Trap : Beuken
Structuur : /
Binnenschrijnwerk : /
Buitenschrijnwerk : /
Andere : /
string(0) "" string(0) ""


Florence TAGNON - rue du château d'abée 3 | 4557 TINLOT

T.
F.
M. 0475 78 18 02
E. florence.tagnon@skynet.be
W.