Houtskeletbouw Vielsalm

De bouwheer wenste een klein gezellig huis in hout. De leefruimte en keuken liggen langs de achterzijde van de woning om van het schitterende panoramische uitzicht te kunnen genieten. De eetkamer loopt door in de tuin met een terras op het zuiden.Vooraan bevinden zich de inkom, toilet en bergplaats. De verdieping werd opgevat als een mezzanine en herbergt de slaapkamer, badkamer en een bureauhoek. De trap werd uitgevoerd in beuken. Op de grens van het perceel werd een bijgebouwtje gezet. De woning en bijgebouwen werden uitgevoerd in houtskeletbouw in vuren.De binnenafwerking gebeurde in zichtbaar gelaten OSB-platen. De gevelbekleding werd uitgevoerd in onbehandelde ceder, verticaal geplaatst op de woning, horizontaal op de bijgebouwen. De raamkozijnen zijn in afzelia. De nokbalk in gelijmd gelamelleerd hout wordt ondersteund door een stam in grenen.De vloeren werden uitgevoerd in OSB-platen. Het terras bestaat uit geautoclaveerde grenen planken.

Postcode : /
Buitenbetimmering : Western red cedar
Gemeente : /
Gelabeld hout : /
Functie :
Vloer : /
Aard van het project : Nieuwbouw
Parket : /
Ligging :
Trap : /
Structuur : Vuren
Binnenschrijnwerk : /
Buitenschrijnwerk : Afzelia onbehandeld
Andere : Terras: Grenen
string(0) "" string(0) ""


- |

T.
F.
M.
E.
W.