Houten boeg…

Gezien de beperkte oppervlakte en de eigenaardige vorm van het perceel, was het idee een volume te creëren dat voortvloeit uit de hoofddiagonalen van het terrein en het bestaande dak en zo een atypische uitbreiding te bekomen. De realisatie is, door de gebruikte materialen maar ook door de typologie en volume, verschillend en er vooral gericht op openheid, uitzichten en natuurlijk licht.
De uitbreiding is ecologisch en goedkoop en door de keuze voor mileuvriendelijke materialen werd een zeer goede isolatiecoëfficient behaald.

Postcode : 5190
Buitenbetimmering : Western red cedar geolied
Gemeente : Balâtre
Gelabeld hout : /
Functie :
Vloer : Eiken
Aard van het project : Nieuwbouw
Parket : /
Ligging :
Trap : /
Structuur : Grenen
Binnenschrijnwerk : /
Buitenschrijnwerk : /
Andere : /
string(29) "https://www.m-architecture.eu" string(8) "https://"

Arch. m architecture
Pascal Monniez - Rue Creuse 42 | 1030 Bruxelles

T. 02/248 25 57
F. 02/248 25 57
M. 0486/22 93 37
E. pascal@m-architecture.eu
W. www.m-architecture.eu